Подари сърце!  Подари любов!

             За нас е удоволствие да Ви посрещнем в online-магазин GlassArt, който е специализиран за екстравагантни стенни часовници изработени от стъкло. Може да изберете и купите часовник без да губите време в обикаляне по магазините, а просто докато си стоите в дома или офиса. Пазарувате, тогава когато Ви е удобно и от където пожелаете. Всеки предложен модел в сайта има подробно описание, информация, характеристики, параметри и снимки.

          Голямо разнообразие от модели, размери и цветове, които ще Ви дадат идентичност и уникалност на всеки интериор, както в къщи, така и в офиса. Всички продукти са уникални и се предлагат в лимитирани серии.

         Ако в обзавеждането на кухнята, хола, спалнята, офиса ви нещо липсва, то стенния часовник е идеално допълнение към Вашия дом или кабинет. Часовникът е важна необходимост и украса на различни интериори - апартаменти, вили, къщи, офиси, хотели. Красивият стенен часовник ще подчертае Вашия дом.

         Искате да впечатлите с наистина оригинален подарък? Имаме точното предложение за Вас!
Когато търсите подарък искате да е различен, уникален, практичен, да бъде запомнящ и да направи впечатление на човекът за който е предназначен. Часовникът е страхотен уникален подарък, с който несъмнено приятно ще изненадате, очаровате и зарадвате Ваш приятел или роднина. Подарявайки стенен часовник Вие подчертавате Вашето желание за по-дълго сътрудничество и бизнес партньорство с деловите Ви клиенти. Независимо какъв е поводът - рожден ден, имен ден, сватба, годишнина, Коледа, Нова година, Св.Валентин, моминско или ергенско парти, нов дом часовникът е един от най-скъпите и ценни подаръци.

                                                    Бъдете в крак с времето!